10 filtre pentru a-ți îmbunătăți conținutul de pe Instagram Story

scris de Diana
0 comentariu

     Sunteți gata să oferiți un upgrade pe Instagram Story? Am rotunjit câteva dintre cele mai bune filtre Instagram Stories care vă vor ajuta să creați o estetică mai remarcabilă și să vă îmbunătățiți strategia de marketing Instagram:

 1. Breeze de la Carmushka

    Cauți o actualizare subtilă pentru conținutul tău Instagram Stories? Nu căuta mai departe de filtrul Breeze al influencerului de modă @carmushka. Perfect pentru fotografiile peisajelor, filtrul crește ușor contrastul și reduce expunerea fotografiei, devenind astfel filtrul perfect.

2. De la @ya.molli – Milk*One, Milk*Two și  Milk*3

Vrei să aduci vibrațiile de pe plajă în oraș? Poți arunca un ochi peste aceste efecte ce oferă un ton luminat și strălucitor.

Cu urmăritori de peste 3,2 milioane, @ya.molli a țesut acestă estetică strălucitoare și ușoară pe feedul ei și asta a fost oglindită și în noile sale filtre Instagram Stories:

Aceste filtre vor conferi conținutului tău strălucire adăugând o luminozitate suplimentară și o nuanță de vară. Milk*Two face un pas mai departe adăugând o suprapunere subtilă de granulat – oferindu-i o vibrație de film retro, pe măsură ce petele de praf se scurg peste material.

3. Blogger Presets de la @thaifurtado

Presetările de la @thaifurtado oferă poveștilor Instagram un aspect clasic, minim, care funcționează bine pentru fotografiile de zi cu zi. Filtrul 3 în 1 este super versatil pentru conținutul tău, indiferent dacă fotografiezi în interior sau în aer liber, este o actualizare subtilă pentru postări.

 

4. De la @love.is.masha – Retro Cam

Filtrele vintage și aplicațiile foto retro au continuat să se dezvolte pe parcursul acestui an. Acest stil pare că nu se va învechi prea curând.

Dacă vă place aspectul, consultați Retro Cam de @love.is.masha – este un filtru unic ce se potriveste în orice situație pentru un aspect vintage autentic.

5.Retro flim de yanka.onuchina

Pentru o altă abordare vintage, Retro Film de @yanka.onuchina este un filtru minunat pentru Instagram Stories. Oferă fotografiilor tale un „downgrade” al școlii vechi.

Amestecând cu ușurință paleta de culori pentru a reproduce o bobină de film vechi și adăuga un praf alb picat ca efect de suprapunere, produsul finit este o aruncare retro perfectă.

6. De la @ya_gadya +50 Camera Filters

Ne place când creatorii lansează un „pachet de filtre”, iar acesta de @ya_gadya ar putea fi cel mai bun.

Cu unele similitudini puternice cu filtrele VSCO, toate cele 50 de filtre ale lui @ya_gadya funcționează pentru a-ți actualiza story-urile.

Trucul este să ca mai întâi sa arunci o privire asupra esteticii de pe feed și să încerci să potrivești calitățile tonale.

Indiferent dacă este F1, KP6 sau LVL3, trebuie să existe un filtru care să se potrivească esteticului tău!

7. Granny III de @nahir.esper

Acest aspect „pătrunzător” sau „prăfuit” este în mare vogă, iar @nahir.esper a dorit să creeze un filtru pentru urmăritorii ei ca să reușească să atingă acest aspect.

Cu 3 intensități  diferite dintre care să aleagă, filtrul Grainy III vă poate ajuta să urcați în tendință, oferind în același timp fotografiilor și videoclipurilor o actualizare subtilă a culorilor!

 

8. Mood de @diana_luchitskaya

Ești gata să îmbrățșezi tonuri mai reci în fluxul Instagram? Nuanțele vintage din filtrul Moody  ofera fotografiilor tale o atmosferă clasică și rece – la fel ca popularul filtru VSCO M5.

Influencerul Helen Heath (@helenisfor) a folosit noul filtru din story pentru a-l potrivi cu estetica văzută în feed-ul ei.

 

9. De la @angelagiakas- Rose

Angela Giakas a fost una din primii influenceri care a îmbrățișat aceste schimbări și a creat un filtru pentru urmaritorii ei.

Filtrul Rose îmbunătățește perfect orice tip de conținut, dar a fost creat special pentru a se potrivi cu fotografiile de călătorie și materialele video.

 

În plus, este o modalitate rapidă și ușoară de a te inspira din feedul strălucitor al Angelei și a încerca acest stil.

10. Cinematic de @ilhamrofiqi

Cinematic by @ilhamrofiqi face exact ceea ce spune numele- îți îmbunătățește cu ușurință conținutul și îl face asemanator cu filmele de epocă.

Atinge ecranul pentru a schimba cele cinci filtre Cinematic pentru a găsi cel mai potrivit pentru tine. De la tonuri de galben rustic, până la alb-negru aproape alb, aceste filtre sunt excelente pentru modificări rapide și ușoare.

 

 După ce reușesti să îți găsești filtrul perfect ce îți va armoniza feed-ul cu Instagram stories. Îți poți lăsa cu adevărat creativitatea să curgă  și ai să vezi numărul următorilor cum o să crească!

Related Posts

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy