Social Nation

Cum vei putea vorbi cu prietenii tăi pe Instagram-ul viitor?

Instagram 2

Instagram 2

În cadrul conferinței F8 desfășurată de curând, oficialii Facebook au detaliat o serie de actualizări aduse celor mai populare servicii din portofoliu. Instagram a fost destul de sus pe lista priorităților.
Oficialii gigantului american vor implementa în Instagram mai multe schimbări pe parcursul următoarelor săptămâni.

Story

În curând poveștile noastre vor fi mai interesante și mult mai originale. De la un sticker al noului tău cântec favorit pe Spotify la fotografii de acțiune de la GoPro. Acum va fi mult mai ușor să împărtășești ceea ce faci sau cum te simți prin postarea directă pe Instagram Stories din alte aplicații. Mai multe platforme vor adăuga în curând caracteristica de partajare în Instagram Stories.

Ce trebuie sa faci? E atât de simplu va trebui sa apeși butonul de distribuire din aplicația Spotify sau GoPro și conținutul tau este tras direct în camera Instagram. De acolo îl puteți edita și adăuga la povestea mea. Nu este necesar să conectați contul de Instagram la alte aplicații pentru a le da acces la secțiunea Instagram stories.

Efecte noi pe platforma Instagram

Filtrele faciale, textul bine ales și stickerele ajută la transformarea momentelor ocazionale în experiențe pe care abia aștepteptați să le împărtășiti. Acum, se lucrează ca acestea să fie create de favoriții voștri. Ei trebuie să își creeze noi stickere bazate pe stilul lor și activitatea pe care o desfășoară.

Dacă vedeți un efect nou in povestea unui cont pe care îl urmăriți și doriți să-l încercați, trebuie sa apăsați butonul „Încercați” și instrumentul va fi adăugat.

Câteva exemple de persoane care vor putea sa își arate creativitatea prin stickere vor fi Ariana Grande, Baby Ariel, Liza Koshy, Vogue și Buzzfeed.

Conversatie video

Peste 100 de milioane de Instagrammeri urmăresc videoclipuri sau împărtășesc evenimente în direct în fiecare zi. Dar s-a observat și dorința de a putea avea o experiență video în timp real într-un grup mai restrans.

Așa ca cei de la Instagram au decis ca în următoarele săptămâni să ne indeplinească dorința Aceștia vor să aducă o nouă metodă pentru prieteni de a petrece timp împreună – chiar și atunci când nu sunt de fapt împreună.

Pentru a începe o conversație video, atinge pictograma nouă din partea de sus a paginii de la un mesaj privat. Puteți discuta unu-la-unu sau cu un grup mic. De asemenea conversația se menține cât timp doriți. Puteți micșora videoclipul și puteți continua conversația prin chat chiar în timp ce faceți alte lucruri pe Instagram.

Noua Pagină de Explorare

Oamenii vin pe pagina de explorare în fiecare zi pentru a descoperi noi idei, oameni și experiențe. Cei de la Instagram sunt încântați să aducă o revizuire a acestei pagini care va face căutarea mai ușoară.

Explorarea este încă personalizată pentru stilul tău, dar conținutul va fi de acum organizat pe subiecte. Astfel încât să puteți răsfoi interesele voastre mai ușor și să reușiți sa ajungeți mult mai adânc in domeniul pe care îl doriți .

Acestea fiind spuse se vede clar direcția în care se îndreaptă Instagram. Se află într-o ascensiune continuă și în scurt timp poate să ajungă cea mai mare platformă de social media.

Exit mobile version