Social Nation

Diferenta dintre Feed-ul Instagramului si Insta Story

gain engagement using instagram stories 2

gain engagement using instagram stories 2

Instragram-ul una dintre cele mai folosite platforme de social media in zilele noastre, însă întrebarea cea mai importantă este ce l-a făcut așa special încât lumea nu poate trăi fără el.
Acesta ne ajută să împărtășim experiențele noastre, să cunoaștem și în special să fim cunoscuți. Fiind intr-o continuă evoluție acesta ne ajută cu diferite modalități să arătam lumii ce avem de spus, una dintre acestea este feed-ul unde putem pune poze, rafală de poze sau video-uri care rămân permanent acolo. Altă metodă este Insta Story unde putem posta dar va rămâne doar pentru 24h.

Chiar dacă aceste metode sunt relativ diferite in esență sunt în strânsă legătura deoarece Feed-ul reprezintă cartea noastră de vizită, iar Story-ul arată munca noastră, activitatea pe care vrem să o împărtășim cu alții. Spun asta fiindca pentru a-ți vedea cineva Story-ul mai întai trebuie sa între pe profilul tău, unde își va face o primă părere după care va decide dacă merită să te urmărească.

Făcând acestă introducere aș vrea totuși să vorbesc și despre fiecare în parte pentru că totuși să nu uităm acestea sunt diferite.

Feed-ul Instragramului 

Chiar dacă Instagram se modifică mereu și aduce noi îmbunătățiri  ei mereu au grijă și de Feed deoarece  acesta nu va muri niciodată chiar dacă are concurențe mari, reprezintă modul în care lumea te poate găsi.

Un singur post pe Instagram are o mulțime de putere, acesta poate apărea în diferite locații cum ar fi:

Cu cât mai multe hashtags utilizați, cu atât mai mulți oameni vă pot găsi contul. Aveți permisiunea să utilizați 30 de hashtag-uri pe post.

Dacă utilizați o etichetă de locație.

Dacă aceștia vă urmăresc, dar și prin urmărirea  unui hashtag  pe care îl utilizați.

 Așa că nu uitați de Feed-ul dumneavoastră și continuați să postați lucruri de o calitate superioară pe acesta fiindcă  mereu vă va reprezenta.

Acum a venit  rândul să discutăm și despre Insta Story 

Cel mai important lucru de precizat este că acesta este și va fi mereu limitat, nu va sta acolo zilnic, acesta după 24 de ore dispare și tot ce am pus poate fi uitat.

Având în comparație felul în care Feed-ul nostru se poate promova aici se vede clar că nu sunt prea multe posibilități. Se știe că și aici poți adăuga hashtag-uri sau locație însă aici instragramul are un cuvânt de spus, el decide ce postări vor apărarea în pagina de hashtag sau de locație.

Utilizați Insta Story  pentru a rămâne în contact cu oamenii, pentru a oferi știri, a vă prezenta o zi din viață, în spatele scenei și alte lucruri distractive.

În concluzie putem spune că acestea sunt diferite dar sunt într-o strânsă legătură pentru că nu ar fi la fel una fără alta. Instagram-ul ne arată cum putem memora momentele importante si cum să impartășim lucruri minore.

Exit mobile version