Social Nation

Instagram testeaza o noua functie pentru a incuraja utilizatorii sa limiteze timpul in aplicatie

Noi instrumente pentru adolescenti

Noi instrumente pentru adolescenti

Instagram testeaza o noua functie pentru a incuraja utilizatorii sa limiteze timpul in aplicatie. Dar aceasta nu este singura schimbare cei de la instagram vor sa adopte o abordare mai strictă a ceea ce le recomanda adolescenților pe Instagram, vor opri oamenii care doresc să eticheteze sau să menționeze adolescenții care nu îi urmăresc, vor sa îi îndemne pe adolescenți către diferite subiecte dacă s-au concentrat doar pe unul.

Instagram testeaza o noua functie pentru a incuraja utilizatorii sa limiteze timpul in aplicatie

De asemenea, vor lansa primele instrumente pentru părinți și tutori, pentru a vedea cât timp petrec adolescenții lor pe Instagram și pentru a stabili limite de timp. Și vor avea un nou centru educațional pentru părinți și tutori.

În fiecare zi văd impactul pozitiv pe care Instagram îl are pentru tinerii de pretutindeni. Platforma este un loc în care adolescenții pot petrece timp cu oamenii cărora le pasă, își pot explora interesele și pot explora cine sunt.

Cei de la Instagram lucreaza deja de ceva timp la câteva lucruri noi pe care le-au dezvoltat pentru a îmbunătăți semnificativ experiența pe Instagram pentru adolescenți, părinți și tutori. Aceasta include dezvoltarea de noi instrumente pentru părinți și tutori și lansarea „Ia o pauză”.

Implicarea părinților și a tutorilor în experiența adolescenților pe Instagram

Părinții și tutorii știu ce este mai bine pentru adolescenții lor, așa că Instagram intenționeaza să lanseze primele instrumente în martie pentru a-i ajuta să-și ghideze și să-și sprijine adolescenții pe Instagram. Părinții și tutorii vor putea vedea cât timp petrec adolescenții lor pe Instagram și vor putea stabili limite de timp. De asemenea, le vor oferi adolescenților o nouă opțiune de a-și anunța părinții dacă raportează pe cineva, oferindu-le părinților posibilitatea de a discuta despre asta cu ei. Aceasta este prima versiune a acestor instrumente.

De asemenea, dezvolta un nou centru educațional pentru părinți și tutori, care va include resurse suplimentare, cum ar fi tutoriale despre produse și sfaturi de la experți, pentru a-i ajuta să discute despre utilizarea rețelelor sociale cu adolescenții lor.

image

Mai multe instrumente pentru adolescenti pentru a-si gestiona timpul petrecut in aplicatie

Pentru Instagram este important ca oamenii să se simtă bine în privința timpului pe care îl petrec pe Instagram, așa că lanseaza „Ia o pauză” pentru a oferi oamenilor puterea de a lua decizii cu privire la modul în care își petrec timpul. Dacă cineva a derulat o anumită perioadă de timp, îi vor cere să ia o pauză de la Instagram și îi vor sugera să seteze mementouri pentru a face mai multe pauze în viitor.

Pentru a se asigura că adolescenții sunt conștienți de această funcție, le vor afișa notificări care le sugerează să activeze aceste mementouri. Rezultatele testelor timpurii arată că, odată ce adolescenții stabilesc mementourile, mai mult de 90% dintre ei le păstrează. Se lanseaza această funcție în SUA, Marea Britanie, Irlanda, Canada, Australia și Noua Zeelandă și o vor aduce tuturor până la începutul anului viitor.

image 1

Memento-urile „Ia o pauză”  se bazează pe instrumentele existente de gestionare a timpului, inclusiv Daily Limit, care ii informează pe oameni când au atins timpul total pe care doresc să-l petreacă pe Instagram în fiecare zi și oferă posibilitatea de a dezactiva notificările de pe Instagram.

De asemenea, se testeaza o nouă experiență pentru ca oamenii să-și vadă și să-și gestioneze activitatea pe Instagram. Știm că, pe măsură ce adolescenții cresc, doresc mai mult control asupra modului în care apar atât online, cât și offline, așa că, pentru prima dată, vor putea șterge în bloc conținutul pe care l-au postat, cum ar fi fotografii și videoclipuri, precum și conținutul lor vechi, aprecieri si comentarii. Deși este disponibil pentru toată lumea, cred că acest instrument este deosebit de important pentru adolescenți pentru a înțelege mai pe deplin ce informații au distribuit pe Instagram, ca sunt vizibile pentru alții și pentru a avea o modalitate mai ușoară de a-și gestiona amprenta digitală. Această nouă experiență va fi disponibilă tuturor în ianuarie.

image 2

Dezvoltarea de noi funcții pentru a face Instagram mai sigur pentru adolescenți

La începutul acestui an, Instagram a reusit să transfere în mod implicit conturile adolescenții în conturi private atunci când s-au înscris pe Instagram și au împiedicat adulții să le poată trimite DM adolescenților pe care nu îi urmăresc.

Acum, vor dezactiva și posibilitatea oamenilor să eticheteze sau să menționeze adolescenții pe care nu îi urmăresc sau să includă conținutul lor în Reels Remix-uri sau Ghiduri. Se testeaza aceste modificări pentru a minimiza și mai mult posibilitatea ca adolescenții să audă de la cei pe care nu îi cunosc.

image 3

În iulie, s-a lansat “Controlul conținutului sensibil”, care permite oamenilor să decidă cât de mult conținut sensibil apare în Explore. Controlul are trei opțiuni: Permite, Limitează și Limitează și mai mult. „Limita” este starea prestabilită pentru toată lumea. „Permite” le permite oamenilor să vadă conținut mai sensibil, în timp ce „Limiteaza și mai mult” înseamnă că văd mai puțin din acest conținut decât starea implicită. Opțiunea „Permite” a fost întotdeauna indisponibilă persoanelor sub 18 ani.

image 4

Dacă oamenii se ocupă de un subiect pentru o perioadă, ar putea fi util să-i îndeamnam către alte subiecte la momentul potrivit. De aceea, se construieste o nouă experiență care îi va împinge pe oameni către alte subiecte dacă s-au concentrat pe un subiect de ceva vreme.

image 5

Asteptam sa vedem ce vor mai aduce cei de la Instagram in domeniile de dezvoltare a copiilor, sănătatea mintală a adolescenților și siguranța online.

Exit mobile version