Social Nation

Mesajele vocale vin pe Instagram

Instagram 4

Instagram 4

Odată cu popularitatea pe care au primit-o, cei de la Instragram au fost nevoiți să ne aducă mereu câte ceva nou. Astfel acest an a fost plin de schimbări și îmbunătățiri asupra platformei.

Ce funcție nouă a fost adăugată?

După cum ne-am obișnuit a apărut iarăși un val de schimbări. Una dintre cele mai importante fiind mesajele vocale. 

Fiecare are momente când nu poate să fie atent la ce mesaje primește sau să răspundă la mesaje. Însă acestă funcție nouă trebuie să rezolve problemele de acest gen.

Mesajele vocale sunt ușor de trimis, doar ții apăsat un buton și gata. Acestea pot avea o durată de până la un minut. Vor fi în permanență în chat, și sunt disponibile atât pentru mesaje unu-la-unu cât și pentru  chat-uri de grup. Putem spune că în acest fel conversațiile vor fi mai dinamice și totodată și mai intime.

Functia de mesaje vocale ar putea face Instagram o aplicație de chat mai atrăgătoare pentru șoferi cât și pentru oamenii în mișcare cu mâinile ocupate.

Chiar dacă am mai întâlnit funcții preluate de la alte aplicații ca cea din acest articol, pentru cei de la Instagram va fi o schimbare ce va aduce un plus platformei și totodata ii va asigura in continuare popularitatea.

Exit mobile version