• Acasa
  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • Clubhouse
  • YouTube
  • Despre noi
  • Contact
Top Postări
Ce inseamna sa dai tap tap pe tiktok
10 metode prin care îți poți creste numarul...
Cum ascunzi ca esti activ pe Instagram
Cat costa un Tiktok Univers
De ce nu merge muzica pe Instagram
Cum văd cine mi-a dat unfollow pe Instagram
Cum ascunzi pe cine urmaresti pe Instagram?
Cat costa un trandafir pe tiktok?
Distribuie o postare pe Instagram Story cu functia...
Cum sa creezi un canal de YouTube prin...
Social Nation

Națiunea nr. #1 din România de Social Media

Social Nation
  • Acasa
  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • Clubhouse
  • YouTube
  • Despre noi
  • Contact
Facebook

Meta Verified: Serviciul de verificare platita pentru Instagram si Facebook

scris de Diana 20/02/2023
scris de Diana

Meta Verified: Serviciul de verificare platita pentru Instagram si Facebook? Meta, este o companie americana de tehnologie cunoscuta mai ales pentru a detine reteaua sociala Facebook. Insa recent, compania si-a schimbat numele in Meta si s-a concentrat mai mult pe dezvoltarea de tehnologii inovatoare de realitate virtuala si augmentata. Scopul companiei este de a schimba modul in care oamenii interactioneaza cu tehnologia si de a crea o lume mai conectata si mai interactiva.

Daca esti un utilizator activ al platformelor sociale Instagram si Facebook, este posibil sa fi observat ca anumite conturi au o eticheta albastra verificata langa numele lor de utilizator. Aceasta eticheta albastra indica faptul ca contul respectiv apartine unei persoane publice, unei companii sau unei organizatii de incredere. Aceasta verificare este acordata de obicei de catre platforma sociala in baza unor criterii precum popularitatea, autenticitatea si relevanta continutului postat. Cu toate acestea, in urma unui anunt recent facut de Meta, compania-mama a Instagram si Facebook, utilizatorii vor putea achizitiona acum verificarea platind o taxa.



Meta Verified: Serviciul de verificare platita pentru Instagram si Facebook

Noul serviciu de verificare platita va fi disponibil pentru utilizatorii care doresc sa-si verifice conturile de pe Instagram sau Facebook. Aceasta este o schimbare semnificativa fata de metoda traditionala de acordare a verificarii, care se baza pe analiza automata si manuala a profilului utilizatorului. Cu toate acestea, Meta a explicat ca, in timp ce in trecut a acordat verificarea conturilor de pe platformele sale sociale in mod gratuit, exista o cerere crescuta pentru verificarea de catre utilizatori care nu se califica pentru a primi verificarea gratuita.

Meta Verified: Serviciul de verificare platita
image 10

Prin urmare, Meta a decis sa lanseze o functie de verificare platita, care va fi disponibila pentru toti utilizatorii, indiferent de popularitatea sau relevanta continutului postat. Cu toate acestea, exista anumite criterii care trebuie indeplinite pentru a putea achizitiona verificarea platita. In primul rand, utilizatorii trebuie sa aiba un cont autentic, sa nu fi incalcat niciodata regulile comunitatii Instagram sau Facebook si sa aiba o prezenta online semnificativa.

Dupa ce utilizatorii indeplinesc aceste criterii, ei vor putea achizitiona verificarea platita prin intermediul setarilor contului lor. Costul pentru verificare nu a fost inca dezvaluit de catre Meta, dar este asteptat sa fie o suma semnificativa. Aceasta functie de verificare platita este conceputa pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a obtine verificarea fara a fi nevoie sa indeplineasca toate criteriile necesare pentru a primi verificarea gratuita. De asemenea, se spera ca aceasta noua functie va ajuta la prevenirea fraudei si a conturilor fake, deoarece utilizatorii care doresc sa se verifice trebuie sa indeplineasca anumite criterii de autenticitate.

In timp ce acest nou serviciu de verificare platita poate fi o veste buna pentru utilizatorii care doresc sa isi verifice conturile si sa isi creasca increderea si credibilitatea online, exista si unele preocupari cu privire la aceasta schimbare. Una dintre preocupari este ca aceasta functie de verificare platita ar putea crea o diviziune intre utilizatorii care isi permit sa plateasca pentru verificare si cei care nu isi permit acest lucru. De asemenea, exista o preocupare ca aceasta noua functie ar putea duce la o crestere a spamului si a continutului neautentic, deoarece utilizatorii ar putea fi tentati sa cumpere verificarea pentru a-si creste popularitatea.

Cu toate acestea, Meta a explicat ca verificarea platita nu va garanta o crestere a popularitatii sau a urmaritorilor, ci va fi doar o eticheta de autenticitate pentru conturile utilizatorilor. De asemenea, Meta a declarat ca va continua sa ia masuri pentru a combate spamul si continutul neautentic, chiar daca utilizatorii isi achizitioneaza verificarea platita.

In final, lansarea acestei noi functii de verificare platita pentru utilizatorii Instagram si Facebook reprezinta o schimbare semnificativa pentru modul in care se acorda verificarea pe aceste platforme. In timp ce aceasta functie de verificare platita poate fi o oportunitate pentru utilizatorii care isi doresc sa isi creasca increderea si credibilitatea online, exista si unele preocupari cu privire la efectele acestei schimbari asupra comunitatii de utilizatori. Este important ca Meta sa monitorizeze cu atentie aceasta noua functie si sa ia masuri pentru a preveni abuzurile si utilizarea incorecta a verificarii platite.

Distribuie
0
FacebookWhatsappEmail
6169552f 03e6 496e 9101 6332a66605f9
Diana

Articolul anterior
Securitate pe Instagram: Cum sa ascunzi like-urile și comentariile pe Instagram!
Articolul urmator
Cel mai mare YouTuber din lume: Cine domină platforma video?

Articole asemănătoare

Recuperare cont Facebook – Ghid pas cu pas

Cum să folosești emoticoanele Facebook

De ce nu vad postarile prietenilor pe Facebook?

Cine ma urmareste pe facebook ? Cum sa...

Ce este metaversul?

Cum trimit mesaje care dispar pe Facebook Messenger?

5 Campanii alternative de Black Friday pe social...

Facebook Messenger primește o nouă actualiazare

Noul logo Facebook, cum arată acesta?

Cum sa activezi Dark Mode pe Facebook Messenger

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Cautare

Facebook

Facebook

Ultimele articole

  • Ce inseamna pov pe tiktok

  • De ce nu merge muzica pe Instagram

  • Ce înseamnă K pe YouTube – Ghidul complet pentru începători

  • Cat costa un Tiktok Univers

  • Recuperare cont Facebook – Ghid pas cu pas

  • Facebook
  • Instagram
Footer Logo
  • Contact
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele cookie

@2020 - socialnation.ro Toate drepturile rezervate

Ți-ar mai plăcea șix

Recuperare cont Facebook – Ghid pas...

19/03/2023

Cum să folosești emoticoanele Facebook

13/03/2023

De ce nu vad postarile prietenilor...

16/02/2023