Social Nation

Noile modificări aduse de Instagram pentru îmbunătățirea Feed-ului

update instagram 2018 1

update instagram 2018 1

De când Instagram a luat pripita decizie de a scoate ordonarea cronologica a Feed-ului foarte multa lume a criticat acest act. De asemenea acesta mișcare i-au costat si pierderea unor utilizatori, aceștia migrând spre alte rețele de socializare.

Dar gigantii din Social Media și-au dat seama de greșeala făcută și vor să ne aducă înapoi Feed-urile cât mai recente și noi.
Instagram-ul nu va schimba algoritmul prezent așa că postările nu vor fi chiar in ordine , însă cu noua îmbunătățire platforma va promova mai mult fotografiile si videourile noi astfel încât să avem parte de mai mult conținut recent și de asemenea și de calitate.

Pe baza feedback-ului dvs., facem de asemenea, modificări pentru a ne asigura că postările mai noi sunt mai susceptibile să apară mai întâi în feed „, a scris Instagram într-o postare de pe blog. „Cu aceste modificări, feedul dvs. va fi mult mai proaspăt și nu veți rata niciunul dintre momentele de care vă pasa . Deci, dacă cel mai bun prieten al tău este intr-o vacanța in Australia și decide să împărtășească ceva , acea postare te va aștepta până când te trezești.” Pe lângă modificările aduse algoritmului care decide modul în care se afișează postările, Instagram a mai spus că va schimba modul în care se actualizează pentru a afișa postări noi. Uneori, aplicația se actualizează în mod automat – ceea ce nu se va mai întâmpla în schimb oamenii vor trebui să apese pe butonul „Postări noi ” care va fi adăugat.

Aceste schimbări putem spune că reglementează greșeală făcută de Instagram acum câțiva ani și fac Feed-ul să fie cât mai atractiv arătându-ne cele mai noi postări.
De asemenea aceștia au spus că va urma o serie de actualizări deoarece Instagramul dorește să ajungă să fie cea mai folosita rețea de socializare.

Exit mobile version