Cati bani face un Influencer pe Instagram

scris de Teodor
2 comentarii

Un influencer chiar și cu puțîn mai mult de 10.000 de Followeri poate face un profit măricel din platforma superbă Instagram. Și totuși câți bani face un Influencer pe Instagram?

Am hotărât să va arăt în acest articol câteva metode convenționale prin care să verificați acest lucru. Nu este matematică cuantică sau alte formule învățate la Harvard. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți un Tool foarte bun denumit Instagram Money Calculator.

Calculatorul de profit

Acest calculator îți poate spune exact câți bani ai putea să faci dacă ai devenit Influencer „cu acte în regulă”. Dacă nu știi ce înseamnă să fii Influencer, poți citi articolul acesta.

Practic, calculatorul de profit al unui Influencer pe Instagram vă permite în mod inteligent să vedeți câștigurile estimate, folosind doar informații de pe pagină de Instagram. Calculele se bazează pe numărul de urmăritori ai contului, fie că sunt reali sau falși, cât și popularitatea contului (aprecieri, comentarii, frecvența postărilor și tendința noilor followeri).

Este dificil sau usor…?

Este destul de simplu de utilizat, tot ce trebuie să faci este să introduci numele de utilizator Instagram al influencerului și îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ți face o idee câți bani câștigă persoană „spionată”.

După ce ai introdus numele de utilizator, instrumentul îți va spune câți urmăritori, aprecieri, postări și comentarii are acel cont. Îți va spune, de asemenea, rată ta de engagement și câștigurile estimate pe postare. Spre de exemplu, dacă luăm contul @inna, vedem că această poate câștigă între 5,500 dolari americani și 9300 dolari americani postând doar o imagine/video.

Ce credeți? Pare real? Eu zic că da, mai ales la popularitatea acesteia în toată lumea.

Căutare după link-ul postării

Calculatorul de bani Instagram poate, de asemenea, să calculeze veniturile estimate pentru postări specifice dacă introduci adresa URL(link-ul postării).

Acum, că tot ne-am distrat cu alte conturi, putem să introducem și conturile noastre de Instagram și să vedem ce potențial avem. Totuși, încă nu va dați demisia de la job și nici nu renunțați la ceea ce faceți acum :)) Calculatorul nu este un instrument oficial de Instagram și ar trebui să fie luat că atare, dar, totuși destul de distractiv să afli potențialul tău de câștig.

Din calculele estimate pentru contul meu de Instagram, ar trebui să câștig mult peste 100 dolari americani la fiecare postare a mea. Evident că nu este așa, ar fi excelent de fain, dar încă nu am ajuns la acel nivel.

Related Posts

2 comentarii

I.o.n.u.t.113 06/02/2020 - 12:27

Cum să activez asta?

Raspunde
Teodor
Teodor 08/02/2020 - 08:56

Salut, Nu trebuie decat sa dai click pe link-ul din articol si sa iti bagi usernameul utilizatorului pe care vrei sa il verifici in acel calculator.

Raspunde

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy