Cum sa activezi Dark Mode pe Facebook Messenger

scris de Teodor
1 comentariu

În acest articol m-am hotărât să îți arăt cum să activezi Dark Mode pe Facebook Messenger. După ce inițial au făcut ca Dark Mode pe Facebook Messenger să fie disponibil printr-un ou de Paște – care a necesitat ca utilizatorii să trimită un emoji cu luna într-un chat – Facebook a adăugat acum opțiunea la setările sale obișnuite de Messenger.

 

Cum sa activezi Dark Mode pe Facebook Messenger

Pentru a activa modul Dark, apăsați fotografia de profil din partea stângă sus a ecranului principal Messenger pentru a accesa setările voastre. În această pagină va apărea opțiunea „Dark Mode” pe care dacă o apăsați, Facebook Messenger va trece imediat la modul întunecat „pentru a comută estetică chatului de la alb la negru”.

Pe lângă aspectul diferit, fiind Negru, modul Dark are beneficii pentru sănătate, prin faptul că emite mai puțîn lumină albastră, ceea ce poate perturbă somnul de după atunci când este utilizat noaptea.

Este și o comutare interesantă – chiar și că experiment, merită să incercați modul Noapte și să vedeți dacă vă place sau nu.

De asemenea, dacă nu ați avut ocazia să vedeți animația „duș la lumina lunii” că parte a oului de Paște, Facebook spune că îl puteți recrea încă, trimitând un emoji lunar în orice chat.

 

Related Posts

1 comentariu

Alex 14/01/2020 - 20:37

Ce tare! Nu stiam de aceasta functie! 😉

Raspunde

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy