IGTV in feedul tau Instagram: 7 lucruri pe care ar trebui sa le stii

scris de Teodor
0 comentariu

Îți amintești de IGTV? Noua aplicație Instagram care îți permite să încarci videoclipuri pe Instagram mai lungi? Cum zic unii: „Youtube-ul” de pe Instagram.

Știrea cea mai faină este că: videoclipurile tale IGTV vor apărea acum in feed cu toate celelalte postări ale tale. Cam așa:

Ce cred eu despre asta? FANTASTIC.

Instagram o să vrea din ce în ce mai mult să promoveze această funcție de a poștă clipuri mai lungi și cred că această schimbare va aduce mai multe vizualizări dar și comentarii în IGTV, fără nici o îndoială.

Iată cum funcționează:

1. Încarci un videoclip pe canalul tău IGTV

Nu poți încărca un videoclip IGTV direct în feedul tău Instagram. Trebuie să încărci videoclipul IGTV pe canalul tău IGTV.

2. În feedul tău Instagram va apărea un „trailer” video

Videoclipul care apare în feed nu este videoclipul IGTV complet. Este un videoclip de un minut generat din clipul mare IGTV. Instagram îl numește „trailer”.

3. Miniatura videoclipului din feed este miniatură pe care ai încărcat-o/ales-o pe IGTV

IGTV îți permite să alegi miniatură pentru videoclipul tău, exact că pe Youtube. Poate fi o secvență din videoclipul tău sau poți încărca propria miniatură.

Sfat: deoarece miniatură dvs. va apărea automat în feed, ar trebui să alegi o copertă care se potrivește cu tema ta Instagram (dacă dorești să păstezi feedul într-un anumit mod). Dacă vrei să vezi cum va arăta feedul cu miniatură asta a videoclipulu, poți folosi App Preview. În acest fel, vei putea vedea cum va arăta feedul tău cu coperta IGTV și toate celelalte postări 👍

4. Descrierea este titlul videoclipului

Descrierea care apare automat în feed este titlul pe care l-ai scris pentru videoclipul IGTV. Din câte știu, nu poți scrie o descriere separată pentru a fi afișata în feedul Instagram. Descrierea = Titlul videoclipului.

5. Poți viziona numai pe IGTV videoclipul complet

Oamenii pot viziona videoclipul IGTV oricând, dacă doresc să vizioneze videoclipul complet pe canalul IGTV. Există un „Call to Action” chiar în Trailerul clipului despre care am discutat mai sus.

6. Comentariile sunt mișto

Dacă cineva comentează la trailerul de pe feed, comentariile vor apărea și sub videoclipul IGTV (și invers). Asta e foarte mișto.

7. Trailer-ul IGTV apare în News Feed-urile personale ale oamenilor!

Și, în cele din urmă, la fel că celelalte postări, trailerul IGTV va apărea, de asemenea, în News Feed. Asta e minunat! Poți atrage atenția oamenilor asupra videoclipului mult mai ușor decât înainte. Și este un nou mod de a obține mai multe vizualizări pe videoclipurile și pe canalul tău IGTV.

Asta a fost!

Ce credeți despre această nouă funcție? Vă place să vedeți videoclipuri IGTV în news feed?

Ne vedem în curând cu mai multe sfaturi despre Instagram!

Related Posts

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy