Ce este Instagram, totusi?

scris de Teodor
0 comentariu

Ce este totusi acest lucru in Trend in ultimul timp numit Instagram? A aparut de cativa ani, si incet incet incepe sa castige teren fata de celelalte platforme de socializare datorita tuturor utilizatorilor care sunt pasionati de fotografie, dar nu o arta a fotografiei oarecare ci cea creata cu telefonul mobil.

O introducere in Instagram

Instagram este o aplicatie de socializare creeata pentru a distribui poze si video-uri aflate pe un dispozitiv mobil. Da…, de aceea nu avem acces sa publicam tot felul de nebunii de pe PC-uri, laptop-uri, la fel ca pe Facebook.

Similara fiind cu Facebook sau Twitter, toti internautii care creeaza un profil de Instagram au un profil si un feed de fotografii.

Cand postezi o poza sau un video pe Instagram, acesta va aparea pe profilul tau. Deci, alti utilizatori ce te urmaresc o sa vada postarile tale in feed-ul lor. Deasemenea si tu vei vedea postari ale altor utilizatori pe care alegi sa ii urmaresti.

Device-uri pe care functioneaza Instagram

Instagram este disponibil gratuit pe iOS dar si pe device-urile Android.

Acesta poate fi accesat si de pe un calculator, dar dupa cum am zis si anterior, utilizatorii pot incarca sau distribui postarile si video-urile doar de pe dispozitivele lor.

Cum sa iti creezi un cont pe Instagram

Inainte de a folosi aplicatia, Instagram iti va cere practic sa iti creezi un cont gratuit pe care sa il folosesti atunci cand vrei sa postezi. Ori poti sa te inregisrezi chiar de pe contul tau actual de Facebook sau de pe email. Tot ceea ce iti trebuie este un nume de cont si o parola.

Totodata vreau sa iti spun ca este o idee foarte buna sa iti personalizezi profilul tau adaugandu-ti numele tau real, o fotografie, o scurta descriere si un website personal asta in caz de detii asa ceva. Acest lucru este important pentru ca daca vrei sa urmaresti oameni care ai vrea sa te urmareasca si ei, acestia ar trebui sa stie prima oara cine esti si de unde te cunosc.

De ce este Instagram o Platforma Social Media

Asa cum am mai mentionat, Instagram este despre distribuirea pozelor dar si a video-urilor astfel incat intentia fiecarui utilizator sa fie de a distribui si de a gasi doar ceea ce le este pe placul lor. Fiecare profil are Followeri dar si un numar de Urmariti (Following), ceea ce reprezinta cati oameni te urmaresc pe tine dar si cati utilizatori urmaresti tu.

Daca profilul tau este Public asta inseamna ca fiecare utilizator de pe Instagram ar putea sa iti vada profilul impreuna cu toate pozele si video-urile tale. Invata cum sa iti treci profilul tau pe privat daca vrei ca Followeri pe care tu ii aprobi sa iti vada profilul si postarile sa fie singurii care pot face asta.

Tie iti place Instagram?

Related Posts

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy