Cum faci profilul de Instagram sa fie Privat

scris de Teodor
0 comentariu

Deci, vrei sa iti faci profilul tau de Instagram privat?

Buna miscare – in special daca publici ceva ce nu ai vrea sa vada anumite persoane sau grupuri de oameni ce te-ar cauta pe Instagram.

E foarte usor sa iti faci profilul de Instagram privat, de aceea nici nu o sa insist foarte mult in articolul acesta. Gasesti aici cei 3 pasi simplii din aplicatia de iOS care iti vor Priva contul de Instagram de ochii curiosilor care nu vor sa afli ca te-au spionat pe Instagram.

Aplicatia de Android ar trebui sa arate foarte similar, poate cu cateva diferente micute.

Fa-ti profilul de Instagram Privat

Deschide aplicatia Instagram si hai sa incepem.

  1. Apasa pe iconita profilului aflata in dreapta jos a aplicatiei
  2. Apasa pe rotita din coltul dreapta sus a profilului tau pentru a accesa setarile. La ultima linie din cadrul panoului Cont vei vedea o casuta bifabila de Oprit/Pornit langa care scrie Cont Privat. Totodata Instagram ne pune la dispozitie si o informare asupra acestui camp care suna in felul urmator: „Cand contul tau este privat, doar persoanele pe care le aprobi pot vedea fotografiile si clipurile tale video pe Instagram. Persoanele care te urmaresc in prezent nu vor fi afectate.”
  3. Apasa butonul astfel incat acesta sa gliseze si sa devina albastru.

Tocmai ai reusit sa iti setezi cu succes profilul tau de Instagram. Fiind Cont Privat, atunci cand o persoana va dori sa iti vada postarile va trebui sa iti ceara acordul. Aprobarea se va face printr-o simpla notificare ce va aparea in acelasi loc unde primesti si like-urile sau comentariile.

Daca nu vrei sa iti faci tot contul privat si vrei sa privezi de ochii lumii doar cateva fotografii, ai optiunea de a ascunde separat fotografiile respective. Aceste optiuni se gasesc in meniul destinat fiecarei fotografi.

Related Posts

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy