Conturi de Instagram blocate

scris de Diana
0 comentariu

Una dintre întrebările cele mai frecvente adresate de utilizatorii Instagram este „Câte like-uri pot sa dau pe Instagram?” si sa nu fiu blocat. Înainte să intrăm în asta, totuși să discutăm despre dorința de a da „Like-uri” imaginilor prietenilor sau ale altor utilizatori.

E clar ca nimeni nu vrea să se simtă ignorat pe Instagram. Când postezi o imagine, vrei ca prietenii tăi să îți dea Like-uri și să-ți arate ceva afectiune. Te face să te simți bine… știi, ca și când contezi pentru acestia.

Cel mai rău lucru pe care oamenii îl fac pe social media ține de reciprocitate. Postăm si aștepăm like-uri și comentarii, așteptam sa fim băgați in seama dar noi nu facem acest lucru cu ceilalți.

Îi știi pe acei oameni… și probabil nu prea ii bagi in seama.

Ar trebui să apreciezi zilnic imaginile prietenilor tăi sau ale alor utilizatori ce te atrag. Acest lucru arată că te interesează și de alții și aceștia sigur vor ține cont de numele tău și se vor revanșa atunci cand vei posta.

Deci, cât de multe „like-uri” îți permite Instagram să dai? Cu alte cuvinte, care este limita impusa de Instagram? Ei bine, am constatat că limitele au fost modificate recent la 80 like-uri / oră.

Mulți utilizatori sunt blocați cu până la 30 min / oră tocmai pentru ca nu respecta aceasta limita.

Soluția perfecta pentru a-ți continua activitatea fără sa fi blocat

Intr-adevar, poti sa faci asta manual, dar este aproape imposibil sa iti ocupi ziua doar cu asta. Dar daca incepi sa utilizezi software-ul GrowMaster – contul tau este in siguranta, nu mai este necesar sa iti ocupi timpul, postarile le poti programa si multe altele pe care le poti afla accesand acest link.

Instagram crește foarte mult, iar aceasta evolutie va fi din ce in ce mai rapida. Profita si tu de o creștere a popularitatii tale cat mai mult incepand astazi sa folosesti GrowMaster. Primele 7 zile sunt gratuite, tocmai ca tu sa inveti si sa iti dai seama cat de usor se utilizeaza si cat de mult te ajuta acest instrument.

Acesta este un software puternic și complex care te poate face popular, iti trimite cantități mari de oameni intersati de tine și de asemenea iti poate genera și venituri!

Related Posts

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy