Filtrele Instagram Story: Cum să găsești cele mai bune filtre ascunse!

scris de Diana
1 comentariu

Datorită creatorilor AR, acum există tone de filtre și efecte noi care pot oferi conținutului Instagram Stories un aspect stilizat. Filtrele Instagram Story au fost cel mai mare succes din 2019 pentru Instagram. Acest succes răsunător a adus filtre din ce în ce mai spectaculoase.

Când Spark AR Studio a devenit deschis publicului adică oricine  poate crea și publica propriile filtre AR pentru Instagram Stories! Am văzut un nou val de efecte AR care sunt superioare un filtru facial normal. 

Acum, noile filtre AR cuprind adăugarea de tonuri, gradarea culorilor și diferite efecte la fotografiile și videoclipurile. La fel ca modul în care ai adăuga un filtru sau o presetare utilizând aplicații precum VSCO și Lightroom, poți face asta acum direct pe Instagram Stories fără să părăsești vreodată aplicația. Vedem tone de branduri și influenceri care le folosesc pentru a  înfrumuseța conținutul de pe story!

În plus, Instagram a introdus o nouă galerie de efecte care ajuta la descoperirea filtrelor unice din comunitatea de creatori.

Dar această nouă filă a profilurilor este extrem de slab utilizată, cu excepția cazului în care căutați în mod activ filtre noi și speciale pentru story! Deci, există o lume întreagă de filtre și efecte AR care așteaptă să fie descoperite!

Cel mai bun lucru despre aceste filtre și efecte AR este cât de repede îți pot estetiza conținutul Instagram. Fără a fi nevoie de aplicații sau abonamente suplimentare. Poți folosi efectele pentru a stiliza imaginile sau să ajuți la menținerea esteticii Instagram din mers!

Utilizarea filtrelor Instagram Stories este una dintre cele mai ușoare metode de a-ți actualiza conținutul de pe story! Folosind același set sau alte filtre similare pentru story, poți crea un conținut coerent, on-brand. Menit să se alinieze mărcii în ansamblu.

Cum să găsești și să folosești noi filtre și efecte de pe Instagram Story:

Datorită noii galerii de efecte Instagram, când vizitați profilul unui creator, vei găsi o filă cu efecte noi deasupra feed-ului, în care poți răsfoi toate efectele AR pe care le-au creat.

De aici, poți atinge un efect, vei avea opțiunea „încerca” și va deschide camera unde poți încerca efectul. Dacă îți place ceea ce vezi, poți salva efectele.  Trebuie doar să atingi pictograma „salvați” din  colțul din dreapta jos al efectului:

Când faci acest lucru, acesta va apărea alături de celelalte efecte din camera Instagram Stories – astfel încât îl poți adăuga rapid la orice story !

În Galeria de efecte, vei găsi mii de efecte AR personalizate – plus posibilitatea de a alege după categorie sau subiect!

Dacă cauți efecte în stilul filtrului, vă recomandăm să mergeți direct la canalul „Stiluri de cameră” și „Culori și lumină” din Galerie. De aici, poți răsfoi orice efect AR care se încadrează în această categorie, inclusiv filtre de culori inspirate retro, efecte cu granule mari și filtre de film:

După ce ai salvat filtrele și efectele preferate pe Instagram Stories, acestea vor apărea în stânga butonului de captură. Pur și simplu glisează pentru a le accesa și apoi poți începe să înregistrezi așa cum faci în mod normal!

Notă: În prezent, nu poți aplica filtre sau efecte asupra conținutului existent încărcat de pe ruloul camerei.  Filtrele Instagram Stories pot fi utilizate doar în timpul fotografierii.

Crește-ți afacerea cu ajutorul filtrelor de pe  Instagram story

Există atât de multe filtre Instagram Stories din care să alegi, astfel încât să-ți poți lăsa cu adevărat creativitatea să curgă ! Cheia este să alegi un filtru Instagram Stories care să se potrivească în mod coerent cu estetica mărcii tale. Ține cont de obiectivele de marketing pe Instagram când parcurgeți toate filtrele ascunse.

După ce găsiți o potrivire perfectă între filtru și brand, puteți începe rapid și ușor să partajați conținutul Instagram Stories și să vezi numărul următorilor cum o să crească!

Related Posts

1 comentariu

Iustina 09/02/2020 - 14:26

Aș vrea să am și eu un Swipe Up pe insta story-ul

Raspunde

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy