Cum pui Swipe Up in Story pe Instagram

scris de Diana
1 comentariu

Platforma Instagram reprezintă un motor pentru dezvoltarea și promovarea unei afaceri. Iar din acest motiv dezvoltatorii testează incontinuu noi functii care sa te ajute la cresterea afacerii tale. In acest fel, și-a făcut apariția funcția prin care pui un Link Swipe Up in Story pe Instagram.

Teoretic, atunci când apăruseră aceasta funcție de a adăuga Swipe Up In Story pe Instagram, nu era disponibila nici adăugarea link-urilor în mesaje text.

Funcția a fost gândită în asa fel încât să atragă mai multi clienti spre site-ul tău. Le permite printr-un mod interactiv celor ce îți urmăresc postările sa gliseze în sus și sa ajungă direct pe site-ul afacerii tale.

Cum pui un link pe Instagram story

Pentru a avea acces la acesta funcție trebuie să treci la contul de business(nu trebuie să dai bani) și să ai peste 10k urmaritori. Aceste criterii sunt mai accesibile, dat fiind faptul ca la început doar cei cu conturile verificate aveau acces la funcție.

Dacă îndeplinești condițiile enumerate mai sus iată tot ce trebuie sa faci pentru a adăuga un link la instagram story:

  1. Deschide aplicația instagram și pregătește conținutul pe care vrei sa îl postezi;
  2. Mergi la iconita predestinata funcției de swipe up( iconita cu 2 zale) și adaugă link-ul;
  3. Adaugă ceva pentru a atrage atenția ca exista un link atașat la story.
    Story-ul tau este gata, de acum trebuie sa urmaresti reactiile si sa vezi cate persoane sunt interesate de oferta ta. Totodata trebuie sa postezi in continuare content de calitate pentru a mentine audienta incalzita. Dar despre subiectul acesta vom vorbi in viitorul apropiat.

Related Posts

1 comentariu

Nadina 06/07/2020 - 13:31

👍👍

Raspunde

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy