Cum vei putea vedea cele mai recente postari pe Instagram?

scris de Teodor
0 comentariu

Utilizatorii Instagram care regreta ca Instagram nu a preluat de la Facebook modul de a afisa cele mai recente postari primesc o nouă modalitate de a vedea cele mai recente fotografii și videoclipuri de la cei pe care îi urmăresc. Instagram a tot observat în trecut parerile celor ce utilizeaza platforma Instagram, prototipând o funcție care va afisa „Ultimele postări”. Apare ca un pop-up în fluxul principal care va duce utilizatorii într-o zonă specială care arată cel mai nou conținut din rețeaua lor de prieteni.

 

Deocamdată, aceasta nu pare a fi o opțiune „Cele mai recente”, cum ar fi Facebook la Facebook „News Feed”. Dacă va fi adaugat acest update, ar putea ajuta la satisfacerea utilizatorilor care doresc să se asigure că nu au pierdut nimic sau vor să știe ce se întâmplă in reteaua lor de prieteni.

Prototipul a fost descoperit de Jane Manchun Wong, maestrul reverse engineering, care a oferit informatii celor de la TechCrunch cu privire la o serie de funcții noi în dezvoltare de către gigantii tehnologici. Ea a generat capturile de ecran de mai sus din codul aplicației Android a Instagram. “Welcome Back! Get caught up on the posts from [names of people you follow] and 9 more” spune fereastra pop-up care apare pe ecranul de pornire. Dacă utilizatorii ating „See Posts (Vizualizare postări)” în loc de „Not Now (Nu acum)”, aceștia sunt trimiși într-un ecran separat care afișează postări recente.

Instagram a confirmat acum autenticitatea prototipului intr-un Tweet pe Twitter că „Acest prototip timpuriu este dintr-un hackathon recent – nu este disponibil pentru nimeni public și nu avem niciun plan să îl testăm sau să îl lansăm în perioada urmatoare de timp.” În mod obișnuit, o caracteristică de genul acesta este mai întâi prototipată intern, apoi testată uneori extern dacă se potrivește cu obiectivele Instagram și abia apoi este lansată oficial dacă rezultatele testului sunt pozitive.

 

Schimbarea revoltatoare a Feedului din 2016

La jumătatea anului 2016, Instagram a renuntat la fluxul invers-cronologic si a trecut la cel care arată toate postările persoanelor pe care le urmaresti în ordinea decenței. Pur si simplu Instagram a forțat toți utilizatorii să urmareasca postarile care consideră el că vă plac cel mai mult, alese în confomritate cu ce fel de conținut interacționați cel mai mult. Aceasta schimbare a declanșat o reacție semnificativă. Unii utilizatori au crezut că lipsesc postări sau au găsit încorporarea timestamp-urilor nefolositoare. Însă, deoarece fluxurile algoritmice tind să crească implicarea prin asigurarea primelor postări pe care le vedeți sunt de obicei relevante, Instagram nu le-a oferit utilizatorilor nicio modalitate de a reveni la versiunea in ordine cronologica.

Instagram a încercat anterior să îi ajute pe utilizatorii sai să se asigure că au văzut toate postările din rețeaua lor cu o inserție în feed dacă ai fi vazut toate postarile din ultimele 48 de ore. Schimbarea si adaugarea update-ului „Ultimele postări” ar putea fi un alt mod de a permite utilizatorilor Instagram să știe că sunt complet la curent cu toate postarile prietenilor.

Acest lucru ar putea permite oamenilor să închidă aplicația cu încredere și să își reia viața.

Related Posts

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy