Gif-urile pe Instagram sub influenta Rasismului

scris de Diana
0 comentariu

Aceasta nu este prima dată când intalnim gif-urile pe Instagram la Story. Au mai fost implementate însă după ce s-a descoperit un gif cu o imagine rasistă au fost eliminate.

De unde a plecat problema Gif-urilor pe Instagram?

Giphy compania care era responsabilă de supravegherea bibliotecii gif-urilor, a comis acestă greșeală. Aceștia au luat măsuri imediate pentru a reglementa problema.

De vină a fost o eroare de sistem care a lăsat acel gif sa pătrundă pe platforme. Giphy a remodelat întreaga bibliotecă de gif-uri, și de asemenea au adus un alt sistem de moderare. Astfel un gif până să ajungă  în biblioteca oficială va trebui să treacă prin mai multe filtre.

Oare ne vom bucura de ele din nou?

Instagram pare mulțumit de aceste măsuri de precauție. „Am fost în strânsă legătură cu Giphy pe parcursul acestui proces și suntem încrezători că au luat măsuri pentru a se asigura că utilizatorii Instagram au o experiență bună„.

GIF-urile nu s-au întors încă în aplicația Instagram, dar nu ar trebui să dureze mult înainte să ne putem întoarce toți la includerea lor in Story.

Related Posts

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy