Iata cum sa postezi pe Instagram de pe Laptop sau PC

scris de Diana
0 comentariu

Instagram este una dintre cele mai populare rețele de socializare. Însă spre deosebire de Facebook care te lasă să navighezi de pe orice dispozitiv cei de la Instagram nu ne pot oferi acest privilegiu. 

Oricât de mult ne-ar plăcea să stăm cu laptop-ul în fata și să postăm pe Instagram acest lucru nu este posibil. Aplicația a fost gândită să fie folosita de pe smartphone și nimic nu va schimba asta în viitorul apropiat.

Însă dacă folosești Google Chrome există o portită prin care poți păcăli interfață web și poți posta și de pe Laptop sau de pe Calculator conținut pe Instagram. Totul constă într-un mod pentru dezvoltatori, care mimează un browser mobil.

Urmărind pașii de mai jos vei invăța să faci o postare Instagram de pe Laptop sau PC

1.Deschidem browserul Google Chrome

2. Ne conectăm la contul de Instagram pe calculator în Chrome

3.  Dăm Click Dreapta și apoi Inspecteaza (Inspect)

4. Apăsăm butonul de afisare ca pe smartphone

5. Dam Refresh paginii si apăsăm pe butonul care exista și pe aplicația Instagram de pe telefon, acel + bine cunoscut de către toată lumea prin care publicăm o imagine

Ești gata, acum doar asigură-te că pui o imagine cat mai interactivă pentru urmăritorii tăi, o descriere cât mai draguță și câteva #hashtaguri relevante care să ajute în găsirea imaginii tale de cât mai multe persoane.

Related Posts

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy