Cele mai populare conturi de Instagram din Romania

scris de Diana
0 comentariu

Instagramul reprezintă mai mult decât o retea sociala, este o aplicatie ce promovează frumosul și calitatea. O adevărată bibliotecă de fotografii, unde utilizatorii pot descoperi foarte multe domenii. Printre cele mai urmărite conturi de Instagram sunt cele ale vedetelor si ale bloggerilor. În continuare, vă prezint un top al celor mai frumoase si apreciate conturi de Instagram din Romania.

Top 20 Influenceri din Romania pe Instagram

1. Inna  1,9 mil de urmăritori

2. Antonia  1,4 mil de urmăritori

3. Andra  1,1 mil de urmăritori

4. Delia 1,1 mil de urmăritori

5. Smiley 948 mii de urmăritori

6. Andrei Deiu 929 mii de urmăritori

7. Nicole Chery 913 mii de urmăritori

8. Junimea 882 mii de urmăritori

9. Adelina 814 mii de urmăritori

10. Ruby 800 mii de urmăritorik

11. Bromania 746 mii de urmăritori

12. Elena Gheorghe 716 mii de urmăritori

13. Bianca Dragusanu 657 mii de urmăritori

14. Madalina Ghenea 606 mii de urmăritori

15. Simona Halep 601 mii de urmăritori

16. Alex Velea 543 mii de urmăritori

17. Andreea Mantea 517 mii de urmăritori

18. Ilie Bivol 503 mii de urmăritori

19. Andrei Selaru 458 mii de urmăritori

20. Laura Giurcanu 455 mii de urmăritori

Ce sunt cu aceste conturi de Instagram din Romania

După cum putem observa sexul frumos  este predominant in acest top, pasionate de modă, postările lor sunt absolut delicioase și, în majoritatea cazurilor, conțin outfit-uri deosebite, chiar extravagante. Însă să nu uităm că multe dintre acestea au ajuns în top datorită copiilor care aduc foarte multă inocență și culoare postărilor.

Totuși top-ul nu se adresează numai femeilor. Astfel putem observa si prosperitatea bărbaților care își fac simțită prezența prin postări care pun  într-o lumină favorabilă chiar si cele mai neobișnuite ținute, postări care îți aduc zâmbetul pe buze sau postări motivaționale.

Dacă suntem atenți la cele mai bune conturi de Instagram din Romania se vede trecerea de la o generație la alta, de la vedete trecute de perioada adolescentina pana chiar la adolescenți, bloggeri, care vin cu forțe proaspete, cu idei si viziuni noi, gata să revoluționeze totul în calea lor pentru a ajunge să fim in pas cu lumea.

În concluzie putem observa că și în România există profiluri ce îți pot trezi imaginația sau care contribuie la dezvoltarea simțului estetic, și nu trebuie să apelam numai la cele din afară.

 

Related Posts

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy