Cum ascunzi ca esti activ pe Instagram

scris de Diana
0 comentariu

O actualizare recentă adusă aplicației Instagram permite celor care te urmăresc să știe când ești online. Dar din fericire, funcția poate fi dezactivată astfel nu vei mai apărea activ pe Instagram.

În contextul în care Instagram a promis să facă actualizări de funcționalitate la intervale regulate de timp aceștia nu au avut mereu cele mai strălucite idei.

Deși la particularitățile chat-ului celelalte platforme aloca mai multă importantă, Instagramul nu e așa, se bazează pe actualizări de sistem.

Din lipsă de idei aceștia au lansat funcția care notifică persoanele care te urmăresc sau cu care ai purtat de curând o conversație că ai fost online în urmă cu câteva minute, câteva ore sau câteva zile.

Cum să dezactivăm opțiunea

Înainte de a trece fix la subiect vreau să punctez că exista o diferența în afișarea acestei stări de activitate, în funcție de ultimul mesaj trimis.

Dacă ultimul mesaj trimis/primit a fost un emoji sau o poză, nu apare ora la care a fost activ ultima dată  userul respectiv.

Pentru a dezactiva opțiunea:

  • intră pe profilul tău și mergi în secțiunea de setări (iconița din colțul de sus din dreapta).
  • Apoi scroll până ajungi la opțiunea „Show activity status
  • În funcție de dorințele tale, o lași așa (activată) sau o dezactivezi dând tap pe zona albastră(care va deveni gri).

                  ascunde-ca-esti-online-pe-instagram

Pot exista urmări?

Dupa câte am exemplificat mai sus , poți dezactiva opțiunea care te arată de cât timp și când ești activ în aplicația Instagram.

Dar trebuie să realizezi că în momentul în care îți dezactivezi opțiunea nu vei mai vedea nici alți utilizatori când sunt activi în aplicația Instagram sau când au fost ultima dată activi în aplicația Instagram.

În concluzie în funcție de ce faci tu pe Instagram, opțiunea poate fi utilă sau nu. Depinde de tine și de activitatea pe care o desfășori dacă vrei să fii văzut activ sau când ai fost ultima dată activ. Din cauză că vin la pachet, trebuie să analizezi din ambele puncte de vedere dacă merită sau nu să lași activă opțiunea.

Related Posts

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy