De ce nu pot folosi o anumita descriere pe Instagram?

scris de Teodor
0 comentariu

Dacă nu vei putea folosi o anumită descreire pe Instagram, iată răspunsul. La începutul acestui an, Instagram a lansat o caracteristică care îți semnaliza comentarii potențial jignitoare înainte de a le poștă.

Iată că, platforma de socializare extinde acest sistem de semnalizare preventivă și în descrierea postărilor. Noul update îi va avertiza pe utilizatori după ce vor scrie o descriere pentru o postare pe care AI-ul Instagram o citește și își da seama că este similară cu cele care au fost deja raportate pentru intimidare.

Totuși…

Cu toate acestea, acesta nu va împiedica utilizatorii să-și publice observațiile lor pline de ură. În schimb, Instagram afirmă că aceste mici intervenții oferă pur și simplu timp utilizatorilor să-și reconsidere cuvintele – dat fiind faptul că anterior a ajutat la reducerea intimidării care a avut loc în secțiunea de comentarii după lansarea funcției precedente.

Deși adăugarea nu împiedică pe cineva să-și posteze comentariile negative sau abuzive, Instagram a lansat o serie de funcții pentru a ajuta in eliminarea intimidarii online. De exemplu, utilizatorii pot dezactiva comentariile la postările individuale, pot elimina urmaritorii lor, pot filtra comentariile, plus multe altele. De asemenea, în acest an a început să reducă conținutul ofensator, oferind celor ale căror conturi se apropie de a incalca linia de plutire – dar nu sunt suficiente pentru a fi interzise – mai puține motive pentru a posta conținut violent sau dăunător în căutarea faimei pe Instagram.

Instagram spune că funcția se extinde încet, inițial pe piețele selectate, apoi la nivel global în „lunile următoare” – adică 2020.

 

Related Posts

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy