UPDATE: Ziua in care au disparut followerii din conturile Instagram – 13 Februarie 2019

scris de Teodor
0 comentariu

Update: Instagram a comis o greseala pe partea de backend, astfel incat s-a ajuns la stergerea mai multor urmraritori, fapt ceea ce s-a resimtit si acestia au raspuns. Din cate am observat, majoritatea conturilor pana in momentul de fata 9:00 AM (Romania) au primit urmaritorii inapoi.

Revenim cu detalii pe parcursul zilei. Instagram a promis ca pana astazi, 9:00AM PST (adica ora 19.00 in Romania) se vor rezolva toate problemele asupra acestui subiect.

___________
Buna dimineata, daca tocmai te-ai trezit si ti-ai verificat contul Instagram, s-ar putea sa ai o supriza neplacuta. 🙁 Ti-au disparut followeri de pe Instagram!

Daca nu ti-ai verificat inca profilul, poate ar fi bine sa o faci acum… Sper sa nu te afli si tu in cazurile pe care noi le-am verificat si le-am enumerat mai jos.

In ziua de 13 Februarie 2019 Instagram a actionat in forta prin stergerea unui numar masiv de urmaritori de pe conturilor mai mici sau mai mari. A se intelege foarte clar ca aceasta actiune nu are nici o legatura cu conturile care ar fi avut followeri cumparati, actiuni de automatizare a cresterii sau alte tehnici. Conturile au avut de pierdut la unison indiferent de situatia acestora.

Stiind ca toata atentia este indreptata asupra Instagramerilor reprezentativi din Romania, am facut un top 20 al celor mai populare conturi de Instagram si a numarului de followeri disparuti de pe aceste conturi. Si ca sa nu mai lungim vorba, sa lasam cifrele sa vorbeasca…

Adelina Pestritu a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 16,928 de urmaritori.

Alex Velea a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 17,091 de urmaritori. Alina Ceusan a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 10,596 de urmaritori. Andra a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 25,761 de urmaritori. Andrei Deiu a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 46,820 de urmaritori.

Antonia a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 36,244 de urmaritori. Bianca Dragusanu a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 15,184 de urmaritori. Bromania a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 15,184 de urmaritori. Elena Gheorghe a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 14,921 de urmaritori. Carmen Grebenisan a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 6,775 de urmaritori. Inna a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 57,580 de urmaritori, probabil Inna avand una dintre cele mai mari pierderi.

Ioana Grama a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 6,667 de urmaritori. Junimea a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 35,008 de urmaritori. Laura Giurcanu a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 7,797 de urmaritori.

Nicole Cherry a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 24,631 de urmaritori.
Ruby a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 16,212 de urmaritori. Sanziana Negru a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 5,628 de urmaritori. Selly a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 5,628 de urmaritori. Sinziana Iacob a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 3,425 de urmaritori.

Smiley a pierdut in urma stergerii followerilor din conturile Instagram 21,019 de urmaritori.

Tu ce parere ai? Ti s-a intamplat si tie sa iti dispara followeri de pe Instagram? Te invitam pe grupul de Facebook unde vom cauta solutii pentru aceasta problema.

Related Posts

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy