Prieteni apropiați: Grupul tau restrans pe Instagram

scris de Diana
0 comentariu

La început toate platformele de socializare au fost folosite pentru a ține legătura cu prietenii apropiați.  Dar cu timpul listele de prieteni au început să se umple. Cu persoane din familie chiar și cu necunoscuți.

În acest mod am ajuns să fim atenți la ceea ce postăm, având o oarecare reținere să nu fim noi înșine. Pentru această problemă cei de la Instagram au găsit o soluție. O metodă prin care poți seta ca postările tale să ajungă doar la un anumit grup de persoane. Așadar asa a înviat lista cu “Prieteni apropiați” pe Instagram. 

Ce este lista cu prieteni apropiați ?

Noua caracteristică de pe Instagram îți permite să distribui postări unui grup restrâns de oameni, nu doar tuturor persoanelor pe care le urmărești. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi anumiţi urmăritori ca „prieteni apropiați”, oferindu-le acces la unele story-uri. Atunci când o astfel de postare este distribuită, aceasta va apărea doar pentru oamenii selectaţi la „Prieteni apropiați”, fiind marcată cu o etichetă verde.

Nu trebuie să ne facem griji că cineva se va supăra că nu l-am adăugat la acestă listă pentru că numai tu o poți vedea și  modifica. Cu alte cuvinte nimeni nu va știi dacă ai o listă cu prieteni apropiați sau intenționezi sa faci una.

Cum pot adăuga pe cineva în lista prietenilor apropiați ?

Este foarte simplu, trebuie sa intri pe profilul tău și din meniul lateral selectezi prieteni apropiați. De acolo tu poți să adaugi sau să scoți pe cineva din acesta listă. De asemenea există și o zonă cu sugestii pentru ați ușura munca atunci când incepi să îți faci lista.

Această nouă schimbare va fi foarte apreciată deoarece ne va reda intimitatea postărilor și ne dă posibilitatea să ne apropiem și mai mult de prietenii noștri aflati pe Instagram.

Related Posts

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a continua va rugam sa apasati butonul "Accept". Accept Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy